Bas Banning

Alle titels: de complete, originele serie als ePub

Bas Banning en de autosmokkelaars

1956

De sluwheid van misdadigers levert in dit boek strijd met het hardnekkige volhouden van de politie, die een handje wordt geholpen door Bas Banning en zijn nieuwe vriend Wim Hoogveld. Dit boek geeft op pakkende wijze een goed inzicht in het werk van de douane en recherche om de smokkel van auto’s en verdovende middelen tegen te gaan.

Bas Banning en de Tour de France

1957

Bas Banning mocht mee naar de Tour de France. Hij zou die strijd van de reuzen van de weg met eigen ogen zien; de ontvluchtingspogingen, de verbeten jachten, en de ijzingwekkende afdalingen tot in de finesses kunnen yolgen.
Daar belandden ze van het ene avontuur in het andere en zelfs op het allerlaatste ogenblik leek alles nog mis te gaan…

Bas Banning en de zwarte ruiter

1957

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ac ligula mi, non suscipitaccumsan.

Bas Banning en de vliegende cowboys

1957

Dat er in America avonturen te beleven zouden zijn, had Bas Banning wel verwacht. Maar dat hij op weg er naar toe al een avontuur zou meemaken, die gedachte was nog niet bij hem opgekomen. Dit beok staat vol verhalen over vliegtuigjes, echte cowboys met lasso’s en een stel schurken.

Bas Banning en de geheimzinnige kabelbaan

1957

Met een van angst kloppend hart redde Bas Banning een kind het leven. Dit gebeuren is een prachtig hoogtepunt in dit boek, waarin naast de nodige spanning ook humor een ruime plaats heeft gekregen. Dat begint al in het eerste hoofdstuk waarin een plechtstatige, uitgestreken Engelsman…

Bas Banning en het Spaanse galjoen, 1957

1957

Bas Banning en de DAF-600

1957

Dit deel van Bas Banning is wel heel spannend. Er doen zich avonturen voor, die je de haren te berge doen rijzen. Daarnaast geeft het boek een boeiende beschrijving van de levensloop van Huub van Doorne en het harde leven van de chauffeurs die met hun zware trucks dag en nacht langs de weg zijn.

Bas Banning en de geheime raket

1956

Door een toeval raakt Bas Banning bij een hachelijke strijd betrokken bij een strijd om een geheime raket. Hij logeerde in de buurt van een plek waar zich gegevens moesten bevinden over de R-12, een raket die vele malen krachtiger was dan alle anderen die ooit waren gefabriceerd.

Bas Banning en de Rode hand

1959

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ac ligula mi, non suscipitaccumsan.

Bas Banning en de zweefmannen

1960

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras ac ligula mi, non suscipitaccumsan.

Bas Banning en de schatgravers

1960

Het begon in Frankfort, waar Bas Banning met zijn goede vriend Heiligers een reportage moest maken. De volgende dag was hij al in Horsten-berg en binnen de kortste keren wist-het kleine, slaperige plaatsje dat er een zekere Bas Banning was gearriveerd. Het dorpje stond gewoon te trillen op zijn vermolmde grondvesten en werd het toneel van een wilde jacht op de schat van Petershof.

Bas Banning en de verdwenen Rembrandt

1962

Het is een bijzonder avontuur, waarin een grootse taptoe, een spookpeloton, een heel oud Fordje en speedboten een rol spelen. Maar het gaat vooral over het mysterie rond de verdwenen Rembrandt! Na veel verwikkelingen, komt Bas achter de ware toedracht en kan de echte dief ontmaskerd worden..

under construction